Nu am scris zilele astea nimic pentru ca nu am adaugat nimic nou in meniu. Dar nu inseamna ca am folosit acelasi meniu zilnic.
Nu, am variat. Combinatia cea mai placuta zilele astea a fost piept de pui sau pulpa de pui la cuptor sau la gratar. Cum la pranz mananc la serviciu, am ales combinatia (incalzind la cuptorul cu microunde) pui peste care puneam cascaval (mai multe felii subtirele) care, topindu-se, da un gust super bun puiului. Combinatia asta, garnisita cu castraveciori murati sau cruzi e yummy!
In rest am inceput sa mananc mai putin cascaval si mai multa branza, mai putin sunca si mai mult diferite combinatii de salam. Si in fiecare zi cate un ou fiert dimineata. Merita.
Urmeaza insa etapa a doua… Dar asta dupa un scurt bilant
Daca ti-a placut acest articol poti sa te abonezi sa citesti urmatoarele articole printr-un RSS reader sau sa le primesti prin e-mail