Alimente permise in etapa 4 – Mentinerea greutatii

Uraaa! Apar zarzavaturile! Si smantana! Si ciupercile! Si sfecla rosie (insa nu din cea preparata cu zahar, da?)

Deci, ca sa repet:

- zarzavaturi
– smantana
– ciuperci
– sfecla rosie (nu din cea preparata cu zahar!)

Reamintesc alimentele de la sfaristul celei de a 3a etape:
– carne de orice fel, in orice cantitate (fripta sau fiarta)
– oua fierte in orice cantitate (trebuie sa recunosc ca am mancat si omleta)
– grasimi: slanina, costita, unt, margarina, maioneza (din cea facuta), ulei de masline, de floarea soarelui
– supa de carne (GOALA! Adica fara zarzavat, niciā€¦ O sa revin eu insa cu o reteta secreta, care merge la dieta! :) )
– branza (de oaie, capra, vaca), branza topita, cascaval, telemea
– orice fel de mezeluri
– masline
– castraveti de gradina sau de sera
– muraturi (in afara celor puse cu zahar!)
– orice fel de condimente (sare, piper, boia, mustar – dar fara zahar!)
– apa la discretie (dar nu minerala!), ceai, cafea naturala (dar cu zaharina)
– salata verde
– varza
– telina
– dovleac
– ardei gras
– ceapa si usturoi in mancare
– fasole verde
– rosii
– ardei iute
– fructe: NUMAI visine, capsuni, zmeura, mure
– sucul de la o lamaie

V-am mai zis despre etapa 4, o repet. Dupa ce o terminati, stiu ca o sa mai vreti sa mai calcati stramb. Si eu o sa o fac. Insa tineti cont totusi de acea limita de 90 g de care ziceam. Incercati sa va mentineti in ea. Si mai ales sa nu exagerati…

LE: cititi inainte de a merge mai departe articolul Am gresit, sa nu faceti ca mine

 

Daca ti-a placut acest articol poti sa te abonezi sa citesti urmatoarele articole printr-un RSS reader sau sa le primesti prin e-mail

7 thoughts on “Alimente permise in etapa 4 – Mentinerea greutatii

  1. tinand cont ca nu stiu exact carbohidratii pentru malai… nu stiu… din cate stiu insa nu permisa… dar nu sunt 100% convins… mai sap…

  2. Bogdan…toata lumea are dreptul sa intrebe…daca o intrebare ti se pare putin pertinenta poti sa citesti altceva :) fara suparare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>